Unde se afla Andreea Tonciu când părinții ei au găsit grenada în fața casei. „Eu nu știu prea multe”

Unde se afla Andreea Tonciu când părinții ei au găsit grenada în fața casei. „Eu nu știu prea multe”
Sursa foto: Instagram - @tonciuandreeaoficial

Familia Andreei Tonciu a trecut prin momente groaznice după ce a fost găsită o grenadă legată de clanța porții casei lor. Dar, în aceste clipe de panică, Andreea Tonciu nu se afla acasă, nici măcar în țară.

Andreea Tonciu, șocată de ce s-a întâmplat

Casa Andreei Tonciu a fost, miercuri, împânzită de echipaje de poliție, după ce a fost găsită grenada legată de clanța porții. Părinții și sora vedetei au fost soarte speriați și le-a fost frică de ce s-ar fi putut întâmpla dacă grenada ar fi fost încărcată cu explozibil, conform Cancan.

Andreea Tonciu nu se afla în țară când s-a produs incidentul, dar a primit foarte multe apeluri, atât din partea cunoscuților, cât și din partea presei.

Mama ei i-a povestit tot ce s-a întâmplat și toată situația a îngrijorat-o foarte tare pe vedetă. Dar, ea spune că are încredere în autorități că își vor face treaba și că vor prinde făptașul.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați dat, pentru toate încurajările, efectiv sunt șocată de ce ni se poate întâmpla mie și familiei mele. Dar, sper ca autoritățile române să își facă treaba și am foarte mare încredere în ei că vor fi alături de mine și de familia mea. Sunt șocată, efectiv sunt șocată.

Mi-a bubuit telefonul cu zeci de mesaje, sute de mesaje și apeluri, m-am speriat inițial, amc rezut că s-a întâmplat ceva foarte grav la mine acasă. Mulțumim lui Dumnezeu că totul este bine și sper ca poliția să identifice omul sau oamenii răi care vor să ne facă rău”, a fost mesajul transmis de Andreea Tonciu, pe pagina sa de Instagram.

Tatăl Andreei Tonciu speră că a fost doar o glumă

Tatăl vedetei a transmis că nu știe cine ar fi putut face așa ceva, având în vedere că nu este în conflict cu nimeni. Mai mult, acesta speră că a fost doar o glumă proastă și că responsabilul va plăti pentru fapta sa.

„Eu nu știu prea multe. Concluzia este că grenada era adevărată, dar fără explozibil. Ori a făcut cineva o glumă proastă, ori nu știu ce s-a întâmplat. Eu nu m-am certat cu nimeni, nici eu, nici soția. Ori copiii, ori drogații, nu știu. Știu cum s-a întâmplat, dar nu eram acasă. La 20.00 a plecat de acasă, la 23.00 când a venit acasă, era grenada pe ușă legată cu ceva. Ea a luat-o și a aruncat-o. Bine ca nu avea explozibil, vă dați seama ce se întâmpla, o tragedie.

Dacă nu o găsea ea, cred că dimineața când plecam eu, cum apăsam, că era între clanță și legată mai sus. Cum apăsam clanța în jos, nu mai vorbeați cu mine azi. Eu nu m-am certat niciodată, nici eu, nici soția. Nu am făcut nimic ăn viața mea. Nu știu ce se poate întâmpla. Au spus că vor lua grenada la expertiză”, a declarat tatăl Andreei Tonciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`