Principalul suspect în cazul Raisei a fost prins de polițiști. Este verișorul fetei găsite moarte în Dolj

Principalul suspect în cazul Raisei a fost prins de polițiști. Este verișorul fetei găsite moarte în Dolj
Sursa foto: captura video Youtube/ observatornews

Principalul suspect în cazul Raisei, fetei de 2 ani, găsită moartă în Dolj, a fost prins de polițiști, miercuri dimineața. Acesta este verișorul de 15 ani al copilei.

Principalul suspect, reținut

Verișorul fetei a fost ridicat de polițiști, fiind considerat principalul suspect în cazul morții Raisei. La audieri au fost duși și părinții băiatului, conform observatornews.

Raisa, fata de 2 ani și jumătate dată dispărută, luni, în Dolj, a fost găsită decedată, marți dimineața, la 200 de metri de casă.

Corpul fetei prezintă urme de violență, de zgârieturi și strangulare și a fost abandonat într-o zonă cu multă vegetație.

Raisa a fost căutată aproape 24 de ore, cu drone, elicopter, echipaje la sol și câini.

S-a deschis anchetă

Polițiștii au deschis ancheta imediat după ce au găsit fetița decedată. Ea a fost văzută ultima oara în curtea bunicilor, dar aceștia nu au știut cum a putut nepoata lor să dispară. Ei nu au lăsat polițiștii să intre cu câini în curtea lor.

Audierile au început cu familia Raisei. Apropiații familiei spun că tatăl ei nu o recunoștea pe fetiță ca fiind fiica lui. Fratele ei a fost luat de urgență în plasament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit
18:08 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)
17:42 - BOR îndeamnă la rugăciuni care să ne apere de furtuni și inundații. Clopotele „vor bate pentru dispersarea norilor”
17:11 - Simona Halep revine pe teren chiar săptămâna viitoare. La ce turneu va participa (VIDEO)
16:42 - Neamț: Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat
16:17 - Moody’s a revizuit în jos prognoza privind creșterea economică a României și anticipează un deficit bugetar de 7,5% din PIB. Agenția crede că actuala coaliție PSD-PNL va rămâne la putere și după alegeri