Melodia scoasă de formația Taxi și numită "Despre smerenie" a ridicat mai multe semne de întrebare și nu doar cu privire la biserică.
Investiții mari se fac și în arenele sportive, mai ales că România va găzdui câteva meciuri la Campionatul European din 2020.
Arena Națională a costat 234 de milioane de euro, însă aceasta se află pe locul 12 într-un top de 28 de stadioanele ce au fost construite din 2005 și 2013, potrivit ProSport.
În afară de echipa națională, Arena este folosită de Steaua și Dinamo care își desfățoară activitatea de pe teren propriu în campionat.
Comparativ cu cele din România putem da exemplu stadionul echipei Juventus Torino, echipă cu bogată prezență în Europa și care are o arenă mult mai ieftină decât cel mai mare stadion al nostru.
În plus, Arena nici măcar nu a putut fi folosită timp de cinci luni din cauză că nu avea autorizație de la ISU contra incendiilor.
Un alt stadion mare s-a construit și la Cluj, acolo unde echipa Universitatea din oraș își desfășoară meciurile de acasă, în prezent fiind în liga secundă.
Formația Petrolul Ploiești are la rândul ei o arenă de cinci stele care a costat 17,5 milioane de euro. "Lupii" nu o duc prea bine în Liga 1, sunt pe ultimul loc de play-out, iar șansele să mai rămână în primul eșalon fotbalistic sunt minime, potrivit activenews.
Între 2007 și 2010 și alte stadioane s-au renovat din bani publici, arenele din Piatra Neamț, Drobeta Turnu Severin, Mediaș sau Timișoara.
Nu putem trece cu vederea nici pe cel din Craiova a cărui construcție este estimată la 55 de milioane de euro.