Victor Ponta: PDL și UNPR, atacuri de "ochii lumii" dacă se vor opune revocării lui Mircea Geoană

Victor Ponta: PDL și UNPR, atacuri de "ochii lumii" dacă se vor opune revocării lui Mircea Geoană

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că dacă PDL și UNPR se vor opune revocării lui Mircea Geoană din fruntea Senatului atunci toate atacurile celor două partide înseamnă că au fost de fațadă, potrivit Mediafax.

Social democratul a precizat că s-a hotărât în Biroul Permanent Național al PSD înlocuirea lui Mircea Geoană cu Titus Corlățean, funcția de președinte al Senatului aparținând partidului ci nu unei persoane.

Funcţia de preşedinte al Senatului are o anumită semnificaţie politică. Nimeni nu poate deţine această funcţie şi să meargă în străinătate fără mandat, să îl invite pe premierul Emil Boc fără ca niciun senator să ştie sau să folosească această funcţie fără a se consulta cu partidul„, a spus Ponta.

Acesta a adăugat că dacă PDL și UNPR și-au schimbat opinia, privind înlocuirea lui Geoană, atunci această decizie politică trebuie asumată.

Dacă PDL şi UNPR sunt împotriva înlocuirii lui Geoană, să îşi asume această decizie politică, pentru că nu poţi face întotdeauna lucrurile pe la spate sau cu mâna altuia. Până acum câteva zile, PDL şi UNPR, în frunte cu Traian Băsescu, spuneau că este o problemă la Senat. Dacă între timp s-au răzgândit şi vor vota pentru menţinerea lui Geoană, să îi întrebaţi pe ei„, a încheiat liderul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`