Caz șocant pe o stradă din Galați. Au încercat să omoare cu maşina şi cu un cuţit două persoane care se deplasau pe trotuar. Indivizii au fost arestați

Caz șocant pe o stradă din Galați. Au încercat să omoare cu maşina şi cu un cuţit două persoane care se deplasau pe trotuar. Indivizii au fost arestați
Sursa Foto: Eric Beracassat/ABACAPRESS.COM

Caz șocant în județul Galați. Doi indivizi cercetaţi pentru tentativă la omor calificat au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Cum s-a întâmplat totul

Unul dintre ei a încercat să omoare cu maşina doi oameni care se deplasau pe un trotuar din municipiul Tecuci, iar cel de-al doilea, care era pasager în maşină, a lovit-o cu un cuţit pe una dintre victime, a precizat, joi, Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a pus în mişcare, miercuri, acţiunea penală împotriva inculpatului C.C., sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de omor calificat (asupra a două persoane) şi a infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, precum şi împotriva inculpatului D.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.

Ce precizări a făcut Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi

„S-a reţinut că, la data de 29.03.2024, în jurul orei 15,30, inculpatul C.C. a pus în executare intenţia de a suprima viaţa persoanelor vătămate P.G. şi P.V., care se deplasau pe un trotuar de la intersecţia str. Libertăţii cu str. Nicoreşti din mun. Tecuci, lovindu-i cu autoturismul pe care îl conducea şi producându-le leziuni traumatice, iar apoi inculpatul D.M., pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, i-a aplicat lui P.V. o lovitură cu vârful unui cuţit în zona toracică antero-laterală stg, prin acţiunea lui C.C. (lovirea cu autoturismul a persoanelor vătămate, urmată de impactarea puternică a unui gard) fiind tulburată ordinea şi liniştea publică„, conform unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`