Câți bani cere Ștefan Bănică Jr. pentru a cânta la concerte? „Este unul dintre cei mai complecși artiști din România”

Câți bani cere Ștefan Bănică Jr. pentru a cânta la concerte? „Este unul dintre cei mai complecși artiști din România”
Foto:Facebook/Ștefan Bănică.

Ștefan Bănica Jr. este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar sala concertelor sale este mereu plină. Totuși, prețul pe care îl cere pentru a cânta la un eveniment nu este deloc mic, dar spectacolul este pe măsură.

Ștefan Bănică Jr, un artist complex

Artistul reușește să adune sute de oameni la concertele sale, de la mic la mare, la care face un spectacol pe cinste, alături de trupa sa, conform Click.

Radu Baron, impresarul vedetelor, a povestit despre cum a reușit Ștefan Bănică Jr. să aibă un asemenea succes la public.

Ștefan Bănică Jr. este bun, are clasă, să nu uităm că este actor de teatru, actor de cinema, dar și solist vocal, cu dansatoare, cu backing-vocals. Își merită cu prisosință fiecare bănuț, este unul dintre cei mai complecși artiști din România.

Se ia foarte serios, doar e băiatul lui Ștefan Bănică senior! De mic este crescut în această lume artistică, de film, televiziune și teatru. Numai când vezi afișul concertelor lui, știi că te vei bucura de un spectacol grandios, cu invitați speciali, un show care are toate ingredientele”, a declarat Radu Baron.

Cât cere Ștefan Bănică Jr pentru a cânta la un eveniment

Artistul a participat și la Zilele Orașului Urziceni, weekendul trecut, iar impresarul a dezvăluit că acesta cere suma de aproximativ 15.000 de euro plus TVA pentru a cânta cu toată trupa.

„Participăm la acest eveniment cu Ștefan Bănică Jr. și cu Ionuț Dolănescu. Ștefan are un onorariu în jur 15.000 de euro, plus TVA. El vine, însă, pe acești bani cu toată echipa, cu trupa lui. Publicul te iubește când faci spectacol bun, când ai atitudine, când ești serios. Iar Ștefan Bănică Jr. este foarte bun în ceea ce face, pune suflet, acesta este marele lui secret”, a mai adăugat Radu Baron.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Ilie Năstase, declarație fără precedent despre Simona Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? E o mare greșeală!”
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românește în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)
20:16 - Cât a ajuns să coste un kilogram de carne de porc, în România. Prețurile, din ce în ce mai mari. Ce avertizează specialiștii