Cum va fi vremea miercuri, 22 mai. Ploile torențiale cuprind toată țara

Cum va fi vremea miercuri, 22 mai. Ploile torențiale cuprind toată țara
Foto: Pixabay

Miercuri, 22 mai, ploile torențiale cuprind aproape toată țara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade.

Cum va fi vremea miercuri, 22 mai

În Dobrogea și Bărăgan domină atmosfera închisă și va ploua din când în când. Temperaturile ajung la 20 de grade, potrivit Știrileprotv.

În Moldova sudică și nordul Munteniei va fi cam înnorat și o să plouă. Maxima va ajunge la 22 grade. Numai la Galați și Brăila va fi vreme frumoasă, temperaturile ajungând la 27 de grade.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina va fi atmosferă cu soare, un vânt destul de insistent, dar și câteva serii de averse în zona Bacăului. Temperaturile ajung la 28 de grade.

În nordul Transilvaniei și Maramureș vaor fi  ploi torențiale, care pot aduce peste 40 de litri de apă pe metru pătrat, tunete, fulgere și condiții de grindină. Maxima ajunge la 23 de grade, spre deosebire de ziua anterioară, când au fost 27 de grade.

În vestul țării apar alte averse, unele destul de consistente. Temperaturile se apropie de 27 de grade.

În Transilvania o să plouă destul de mult în vestul provinciei și la munte.

În Oltenia vor veni ploi zdravene și va fi multă instabilitate. Este posibil să cadă grindina și se vor strânge peste 30 de litri de apă pe metru pătrat. Maxima va ajunge la 24 de grade.

În sudul României vor fi averse serioase și condiții de grindină. Temperaturile ajung la 25 de grade.

Vremea în București

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 24…26 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`