Accident grav în Covasna. O mașină de poliție aflată în misiune și un autoturism s-au ciocnit

Accident grav în Covasna. O mașină de poliție aflată în misiune și un autoturism s-au ciocnit
Sursa foto: Shutterstock

Un accident grav s-a produs, marți, în Covasna, pe drumul național DN12, între o mașină de poliție care se afla în misiune și un autoturism.

Șoferița nu a acordat prioritate

Autospeciala avea semnalele luminoase și acustice pornite. La volanul celeilalte mașini, cu numere de Ungaria, se afla o femeie de 68 de ani care nu a acordat prioritate autospecialei, conform Ziare.com.

„În data de 21 mai a.c, în jurul orei 16, poliţiştii, din cadrul Biroului Rutier Sfântu Gheorghe au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe DN 12, la intersecţia cu DJ 121A, a avut loc un accident rutier. Din verificările poliţiştilor a rezultat că o femeie de 68 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Ungaria, pe DJ 121A, dinspre Ghidfalău, a efectuat viraj stânga, pe DN 12, fără să acorde prioritate unei autospeciale de Poliţie care circula pe drumul prioritar, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi a intrat în coliziune cu aceasta”, informează reprezentanţii IJP Covasna.

Șoferii nu au consumat alcool

Cei doi șoferi au fost testați pentru consumul de alcool cu etilotestul, dar ambele rezultate au fost negative. Femeia și un pasager din mașină au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`