Un bărbat și-a îngropat de vie soția. Ce sentință a primit

Un bărbat și-a îngropat de vie soția. Ce sentință a primit
Foto: Pixabay

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din statul Arizona, și-a îngropat soția de vie. Acesta a pledat vinonvat în fața instanței, iar ulterior a fost condamnat și pentru răpire, fals și fraudă.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață

David Pagniano a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a îngropat de vie soția în vârstă de 39 de ani. Acesta și-a răpit soția din propria casă în 2017. Cei doi urmau să divorțeze, de aceea acesta a decis să o ducă pe femeie într-o zonă izolată, unde a îngropat-o de vie. Pe data de 9 mai, americanul în vârstă de 62 de ani și-a primit sentința.

Investigatorii au descoperit că Sandra a fost legată și îngropată de vie într-o groapă săpată chiar de către soțul său. Procurorii care s-au ocupat de acest caz au declarat că au încercat să obțină condamnarea la moarte pentru David Pagniano, care și-a răpit soția din propria ei casă, în timp ce copii ei se aflau în locuință.

Ce au descoperit anchetatorii

Pe baza probelor adunate la locul faptei, anchetatorii au concluzionat că Sandra Pagniano, în vârstă de 39 de ani, a încercat să se elibereze după ce a fost îngropată. Potrivit constatărilor, femeia a rămas conștientă sub pământ timp de aproximativ 5 minute, potrivit Click.ro.

În plus, față de condamnarea la închisoare pe viață, David Pagniano a primit o sentință suplimentară de 16 ani și jumătate pentru acuzații de răpire, fals și fraudă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră