CSA Steaua cere măsuri din partea LPF și FRF după decizia Curții de Apel și atacă echipa „celor patru consoane”: „S-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală”

CSA Steaua cere măsuri din partea LPF și FRF după decizia Curții de Apel și atacă echipa „celor patru consoane”: „S-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală”
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CSA Steaua cere măsuri din partea Ligii Profesioniste de Fotbal și a Federației Române de Fotbal după decizia prin care Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 îi aparține.

Ce spun cei de la CSA Steaua despre FCSB, „clubul celor patru consoane”

CSA Steaua susține că, potrivit deciziei luate de Curtea de Apel, FCSB „a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei”.

„Ziua în care s-a făcut dreptate! După mulți ani în care numele și performanțele echipei Steaua București au fost însușite, în mod ilegal, de către clubul celor patru consoane (FCSB) a venit momentul adevărului!

Din motivarea pe care Curtea de Apel București a trimis-o astăzi clubului nostru reiese că «palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua București, din 1947 și până în 1998, aparține reclamantului», adică formației STEAUA BUCUREȘTI. De asemenea, Curtea a constatat că echipa din Popești-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric al Stelei”, afirmă CSA Steaua într-un comunicat de presă.

CSA Steaua cere măsuri din partea LPF și FRF

Reprezentanții lui CSA Steaua consideră că LPF și FRF ar trebui să ia măsuri după decizia Curții de Apel.

„Deși nu este o hotărâre definitivă, este evident că palmaresul pentru perioada 1947-1998 are autoritate de lucru judecat, ceea ce înseamnă că toate trofeele câștigate în această perioadă aparțin Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. 20 de titluri de campioană, 19 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei sunt în vitrina clubului nostru și fac din Steaua București cel mai titrat club din România.

Precizăm că vom trimite motivarea hotărârii Curții de Apel București, Federației Române de Fotbal. Totodată, vom solicita FRF să înștiințeze UEFA că toate rezultatele obținute în cupele europene până în 1998 aparțin Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

De asemenea, cerem public, atât Federației Române de Fotbal, cât și Ligii Profesioniste de Fotbal, să prezinte opiniei publice ce măsuri vor lua, ținând cont că s-a demonstrat faptul că înscrierea în prima ligă a FCSB-ului a fost ilegală”, mai notează cei de la CSA Steaua.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)