Incendiu la un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, la spital

Incendiu la un apartament din Focșani. Un adult şi patru minori, la spital
Foto ilustrativ: Shutterstock

Un incendiu a izbucnit vineri, 17 mai, la un apartament din Focșani, în urma căruia un adult și patru minori au fost transportați la spital.

Mai multe autospeciale, la fața locului

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, la fața locului, au fost trimise 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 2 autospeciale de stingere şi 1 autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţimi, scrie Ziarul de Vrancea.

„Incendiul se manifestă la nivelul bucătăriei unui apartament, au fost evacuate de către pompieri 2 persoane, 7 persoane s-au autoevacuat, incendiul este localizat”, a transmis ISU Vrancea.

Un adult şi patru minori, la spital

În urma incendiului, din cele 7 persoane autoevacuate, 5 persoane, respectiv un adult și 4 minori cu vârste cuprinse între 3 și 17 ani, ce se aflau în apartamentul cuprins de flăcări, au fost evaluate de echipajele medicale aflate la fața locului.

Adultul, în vârstă de 20 de ani, a prezentat intoxicație cu fum, acesta fiind transportat la spital. Medicul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a decis ca și cei 4 minori să fie transportați la spital pentru investigații suplimentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`