Circul Metropolitan București participă în premieră la ediția din acest an a evenimentului european „Noaptea Muzeelor”

Circul Metropolitan București participă în premieră la ediția din acest an a evenimentului european Noaptea Muzeelor
Sursa foto: Facebook

Circul Metropolitan București participă în premieră la ediția din acest an a evenimentului european „Noaptea Muzeelor”.

“Alături de muzee, galerii, teatre, opere, filarmonici și case memoriale, sâmbătă 18 mai începând cu ora 21.00 ne deschidem porțile și aprindem luminile pentru a vă oferi o noapte plină de magie și spectaculozitate.

Suntem încântați să sărbătorim împreună cea de-a 20-a ediție a Nopții Muzeelor, un eveniment european de mare amploare, celebrat în marile orașe ale continentului”, tranmite Circul Metropolitan București prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru Circul Metropolitan, Noaptea Muzeelor este un proiect extrem de interesant, captivant pentru publicul avid de aventură culturală.

Publicul va avea ocazia să asiste la reprezentații în aer liber, aducând magia artei Circului în mijlocul nopții.

“Ne dorim să încântăm privirile și să stârnim admirația prin acrobații spectaculoase cu cai, fiecare săritură și fiecare pas fiind o poveste de gratie și forță. Emoțiile vor atinge cote maxime odată ce motocicletele își vor face apariția pe scena noastră nocturnă, oferind acrobații care îți taie respirația și te fac să te întrebi cum este posibilă asemenea îndrăzneală.

Și pentru a completa tabloul de senzații, pregătim un minishow în aer liber, unde talentul și creativitatea artiștilor noștri vor străluci sub lumina lunii, captivând inimile spectatorilor. Noaptea Muzeelor devine astfel mai mult decât o simplă incursiune culturală, ci o experiență de neuitat, în care arta și spectacolul se împletesc sub cerul înstelat, aducând bucurie și inspirație în inimile tuturor celor prezenți”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`