Zeci de oameni au pierdut zborul Cluj-Napoca-Paris. Scanerele bagajelor s-au defectat

Zeci de oameni au pierdut zborul Cluj-Napoca-Paris. Scanerele bagajelor s-au defectat

Zeci de oameni au așteptat, joi, ore bune, în aeroportul Cluj-Napoca, după ce scanerele bagajelor s-au stricat și nu au putut ajunge la poarta de îmbarcare.

Avionul a decolat doar cu o parte din pasageri

Pasagerii trebuiau să ajungă în Paris cu avionul, dar acesta a decolar doar cu o parte dintre ei. Pentru ceilalți, reprezentații aeroportului au pregătit un autocar care să îi ducă în Franța, conform știrileprotv.

43 de persoane au rat zborul către capitala franceză. Ei nu au putut ajunge la poarta de îmbarcare pentru că scanerele de bagaje s-au stricat. Aeronava a așteptat în jur de 40 de minute, după care a hotărât să decoleze fără ceilalți pasageri.

„De la ora 16 ne-au tot amânat spunându-ne «stati liniștiți, o să plecați». După 2 ore de așteptări, ni s-a spus că a plecat aeronava. Era o a doua soluție, pe care au deschis-o doar după ce a plecat avionul nostru”, a spus un bărbat.

Astfel, după ce au așteptat două ore, li s-a spus că vor pleca spre Paris, în aceeași noapte, cu un autocar.

„Am fost in aeroport cu un bebelus de 5 luni, timp de 4 ore. Ei propun un microbuz care ajunge undeva la 23 pentru Paris, pentru mine nu e ok si pentru ceilalti care sunt cu copii. Urmatorul zbor va fi duminica, care ne-a costat inca 400 euro”, a declarat o femeie.

Defecțiuni produse de lucrările de extindere

Defecțiunile scanerele de bagaje s-au produs din cauza lucrărilor de extindere a terminalului de pasageri. Reprezentanții aeroportului au mai spus că au fost și alte probleme la soft, legate de integrare, de tăierea unor cabluri din greșeală. Aceștia spun că pilotul ar mai fi putut aștepta în jur de 30 de minute pentru a se îmbarca și ceilalți pasageri.

Majoritatea oamenilor care nu s-au îmbarcat în avion au refuzat transportul cu autocarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)