Orașul de la Dunăre, unde veți găsi plaje cu nisip fin și prețuri mici comparativ cu cele de pe litoral. Se află la doar 130 km distanță față de București (VIDEO)

Orașul de la Dunăre, unde veți găsi plaje cu nisip fin și prețuri mici comparativ cu cele de pe litoral. Se află la doar 130 km distanță față de București (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto Youtube / @ Cosmin Cengher

Se apropie vara cu pași repezi, iar mulți dintre români încă nu și-au rezervat un concediu pe litoralul românesc ori la munte.

Dar cu siguranță nu mulți știu de oraşul de la Dunăre, care dispune de plaje superbe și prețuri mult mai mici decât pe litoral.

Este vorba despre Călărași, orașul situat chiar pe malul Dunării, conform Playtech.

Aici puteți avea parte de diverse activități turistice. Pentru bucureșteni e un atu pentru că e mai aproape decât Constanța. Așadar, cei care doresc să scape de agloramerație, pot merge să vadă cum e la Călărași. În sezonul cald, acest oraș dispune de plaje cu nisip fin și apă limpede, care ne duc cu gândul la destinații exotice.

Una dintre aceste plaje este Plaja Samskara

Călărași reprezintă o destinație de vacanță tot mai căutată,chiar dacă accesul la plajele amenajate presupune anumite costuri, dar nu sunt mai mari decât cele pe litoral. Plaja Samskara merită vizitată pe timp de vară. Veți găsiți prețuri accesibile pentru toate buzunarele și peisaje superbe. Este locul ideal pentru relaxare și puțin bronz.

Plaja Samskara, denumită de localnici și Plaja Mare, se află situată pe insula brațului Borcea al Dunării. De asemenea, se află la doar 120 km distanță de București. Pentru a ajunge pe insulă, trebuie să treceți cu bacul. Prețul pentru un șezlong și o trecere cu bacul este de 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru copil.

O altă atracție din Călărași este Lacul Valea Roșie

Lacul Valea Roșie, cunoscut și sub numele de Lacul Băile Mitreni, este o atracție pentru turiștii care vizitează zona, dar și pentru localnici. Acest lac cu apă sărată s-a format natural și are proprietăți terapeutice. Apele sulfuroase și nămolul sapropelic atrag numeroase persoane care vin să-și trateze afecțiunile. Lacul Valea Roșie este protejat de autorități.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`