Un cetățean american a fost reținut de un tribunal de la Moscova pentru că l-ar fi agresat verbal pe un polițist

Un cetățean american a fost reținut de un tribunal de la Moscova pentru că l-ar fi agresat verbal pe un polițist
Sursă foto: Pixabay

Un cetățean american a fost reținut pentru zece zile de un tribunal de la Moscova, pentru că ar fi utilizat un limbaj obscen în timpul unei percheziții derulate de poliție în apartamentul său.

Americanul se mutase din Los Angeles în Rusia

Cetățeanul american, numit Angelo Joseph Talarico the Fourth, în vârstă de 36 de ani, le-ar fi adresat cuvinte obscene în limba engleză polițiștilor. Aceștia au sosit în apartamentul din Moscova al soției sale, pentru a efectua o percheziție în cadrul unei anchete privind furturi de bitcoin în regiunea Murmansk.

Potrivit procurorilor, individul care s-a mutat în Rusia din Los Angeles, ar fi folosit două cuvinte „al căror sens ei l-au înțeles”, potrvit Kommersant, citat de AGERPRES. Individul a negat acuzațiile de huliganism și utilizare de limbaj obscen. Acesta a fost în arest pentru zece zile după ce a fost găsit vinovat de către un tribunal din Moscova.

Avocatul americanului a negat că bărbatul i-ar fi înjurat pe agenții de poliție, afirmând că el și soția sa se aflau în bucătăria apartamentului în timpul percheziției. Tribunalul a respins cererea de contestare a reținerii sale.

SUA își averizează cetățenii să nu călătorească în Rusia

Statele Unite au emis o avertizare către cetățenii lor, sfătuindu-i să evite călătoriile în Rusia, pe baza mai multor motive, printre care „posibilitatea de hărţuire şi selectarea cetăţenilor americani pentru a fi reţinuţi de către agenţi de securitate ai guvernului rus”  și aplicarea arbitrară a legii, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)