Kate Middleton, „în lacrimi”, după o convorbire telefonică tensionată cu Prințul William. Ce a supărat-o atât de tare și cum le-a fost afectată relația

Kate Middleton, „în lacrimi”, după o convorbire telefonică tensionată cu Prințul William. Ce a supărat-o atât de tare și cum le-a fost afectată relația
Sursa foro: Hepta / © i-Images via ZUMA Press)

Kate Middleton, „în lacrimi”, după o convorbire telefonică tensionată cu Prințul William. Totul s-a întâmplat înainte de a se căsători.

Ce a afectat-o atât de tare pe Kate Middleton

Atunci, cei doi au fost obligați să petreacă sărbătorile separat, o situație care a afectat-o ​​extrem de tare pe actuala Prințesă Kate.

Prințul William i-ar fi promis lui Kate Middleton că vor petrece Crăciunul împreună, în anul 2006, dar în ultimul moment William a decis să rămână cu familia sa. Schimbarea de planuri i-a fost comunicată prin telefon, conform cărții „The Making of a Royal Romance”, scrisă de Katie Nicholl și publicată în anul 2011, conform Cancan.

„William s-a răzgândit și a stat de vorbă cu tatăl său și cu bunica sa pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul său cu Kate. Amândoi l-au sfătuit să nu se grăbească cu nimic”, a scris Katie Nicholl în cartea, „The Making of a Royal Romance”.

Când s-au despărțit Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton și Prințul William au decis apoi să se separe, în anul 2007, însă, cei doi nu au stat despărțiți prea mult timp. Mai apoi, ulterior, sursele au dezvăluit că până și Regina Elisabeta a II-a a fost dezamăgită de această separare.

La scurtă vreme, cei au fost surprinși sărutându-se la o petrecere a armatei la cazarmă din Bovington, Dorset.

Nu a durat mult până când Familia Regală a dezvăluit că cei doi sunt din nou împreună, iar Kate Middleton s-a mutat în apartamentul lui William de la Clarence House. Pe atunci, William locuia acolo doar pe perioada weekend-urilor, deoarece avea obligații militare, care îl țineau departe de casă.

În anul 2010, au anunțat public că s-au logodit, iar în anul 2011 a avut loc nunta Prințului William cu Kate Middleton. Împreună au trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Prințesa de Walles a luat o pauză de la aparițiile publice din cauza diagnosticului crunt pe care l-a dezvăluit în luna martie. Ea se concentrează acum pe tratamentul pentru cancer pe care îl urmează, în timp ce Prințul William continuă să ia decizii pentru Familia Regală Britanică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)