Daniel Fenechiu (PNL), despre șansele candidaților în cursa pentru Primăria Generală: Ca liberal, sper ca Sebastian Burduja să fie cel care câștigă Capitala (VIDEO)

Daniel Fenechiu (PNL), despre șansele candidaților în cursa pentru Primăria Generală: Ca liberal, sper ca Sebastian Burduja să fie cel care câștigă Capitala (VIDEO)
Foto: Facebook @ Daniel Fenechiu

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a comentat în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu, informația potrivit căreia casele de pariuri îl dau câștigător pentru Primăria Generală pe Nicușor Dan.

„Nu mi se pare că această cotă pe care o dau casele lui Nicușor Dan ar fi alta decât normală”

Fenechiu a fost întrebat pe cine ar paria el, ca fiind câștigătorul mandatului de primar general.

„În momentul acesta, în raport de datele existente în sondaje, nu mi se pare că această cotă pe care o dau casele lui Nicușor Dan ar fi alta decât normală, însă eu sper ca în continuarea campaniei lucrurile să evolueze. Evident, ca liberal, sper ca Sebastian Tianu Burduja să fie cel care câștigă Capitala.

Sebastian Burduja a intrat târziu în această luptă, a intrat cu un procentaj mic, dar având în vedere faptul că, după cum văd, are o ofertă electorală bună și se mișcă bine, sper să crească și să se bată pentru Primăria Generală cu șanse reale”, a precizat liderul senatorilor PNL.

“La urma urmei, poți face un pariu pe care ți-l poți permite, asta nu ar fi o mare catastrofă. Ideea pariului meu pe Tianu Burduja este generată de speranța mea că Tianu o să crească în sondaje și de dorința ca Partidul Național Liberal să obțină un scor bun în competiția electorală”, a mai adăugat Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`