Prințul William a dezvăluit starea în care se află Kate Middleton. Ce a fost întrebat de o femeie

Prințul William a dezvăluit starea în care se află Kate Middleton. Ce a fost întrebat de o femeie
Sursa foto: Hepta.ro/ (Credit Image: © Pool/i-Images via ZUMA Press)

Prințul William și-a reluat îndatoririle regale, după o pauză în care a fost alături de soția sa care a aflat că are cancer. Acesta a fost, marți, într-o vizită la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle.

Ce a fost întrebat William

Aici, prințul de Wales a fost întrebat de o femeie cum se simte soția și copiii săi, iar William a răspuns: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”, conform știrileprotv.

Prințul William și-a reluat îndatoririle regale, în data de 18 aprilie, la aproape o lună după ce soția sa a dezvăluit public că are cancer, fără să menționeze natura acestuia. Kate a precizat că urmează chimioterapia și că va lua o pauză de la responsabilitățile sale.

Kate a declarat că nu a fost pregătită pentru a da vestea tragică și a i-a luat un timp pentru a procesa tot ce se întâmplă cu ea.

La finalul lunii martie, prinții de Wales și copiii lor nu au participat la slujba de Paște de la capela St. George, în condițiile în care a avut loc în săptămâna în care Kate a făcut anunțul legat de boala sa.

Câteva evenimente fericite ale cuplului regal

Recent, cuplul regal a sărbători cea de-a șasea aniversarea a fiului cel mic, prințul Louis, iar pentru că prințesa de Wales are o tradiție de a posta câteva o fotografie de la aniversările copiiilor lor, nu a lăsat boala să stea în calea tradiției.

Mai mult, luni, prinții de Wales au făcut 13 ani de căsnicie și au fost postate imaginile inedite de la nunta lor.

Regele Charles, de asemenea diagnosticat cu cancer, și-a reluat, marți, îndatoririle oficiale și a spus că se simte mai bine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Unul dintre membrii trupei ABBA s-a recăsătorit la aproape 80 de ani. Cine este femeia pe care a ales-o să îi stea alături
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)