Un tunel misterios a fost descoperit în apropierea unei închisori din Paris

Un tunel misterios a fost descoperit în apropierea unei închisori din Paris
Sursa Foto: Freepik.com

Un tunel misterios în construcție a fost descoperit lângă o închisoare din sudul Parisului în timpul lucrărilor electrice de rutină, deși surse din poliție au spus că nu pare să facă parte dintr-un plan de evadare.

Tunelul din apropierea închisorii La Santé nu pare să facă parte dintr-un plan de evadare

Descoperirea a fost făcută marți de un tehnician de la Enedis, care gestionează rețeaua de distribuție a energiei electrice din Franța, care lucra „într-o puț pentru conexiuni electrice” la aproximativ 450 de metri de închisoarea La Santé, a spus o sursă din poliție.

„Saci cu moloz și un pat” au fost găsiți la fața locului, a adăugat sursa.
Guillaume Durand, un oficial din districtul 14 al capitalei franceze, unde se află închisoarea, a spus că se îndoiește că făcea parte dintr-un plan de evadare elaborat.

„Este un tunel de patru metri, într-o fundătură de pe strada de la Santé, dar la mai mult de 500 de metri de închisoare”, a spus el.
„Poliția crede că este, mai degrabă, ceva care ar urma să faciliteze accesul la catacombe”, a spus el, referindu-se la exploratorii clandestini de catacombe.

Catacombele din Paris, un osuar subteran masiv, sunt una dintre cele mai populare atracții ale orașului și atrag aproximativ 500.000 de vizitatori pe an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`