Român acuzat de violul unei fetițe din Neamț, prins de carabinierii din Roma

Român acuzat de violul unei fetițe din Neamț, prins de carabinierii din Roma

Un român care fugise din țară pentru a evita executarea unei pedepse de 8 ani de închisoare pentru violarea unei fetițe de 13 ani, a fost prins la Roma.

La data de 30 martie, datorită unei colaborări eficiente între autoritățile din România și Italia, a fost posibilă localizarea și arestarea bărbatului de 38 de ani, din Bodeștii de Jos, județul Neamț.

Fugarul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pedeapsa fiind emisă de Judecătoria Piatra Neamț pentru infracțiunea de viol în formă agravată. În procesul de capturare a fost implicată și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, subliniind importanța cooperării internaționale în lupta împotriva infracționalității.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. De ce au ales cei doi să facă nunta în secret
22:01 - Nicolae Ciucă: Îi cer domnului Ciolacu să explice de urgență ce va face pentru ca România să nu piardă cele aproximativ 1,1 miliarde de euro din PNRR
21:55 - Elena Lasconi: PSD și PNL sunt incapabile să gestioneze PNRR. Reformele pe care USR le-a adus și pentru care am luptat în cadrul PNRR sunt acum uitate, înlocuite de o corupție care ne face să pierdem banii europeni
21:54 - Thomas Tuchel va fi selecționerul Angliei. Ce spunea căpitanul naționalei despre el înainte de a fi numit
21:38 - Diana Buzoianu: Autorizațiile de construire din București trebuie să fie date de Primăria Generală. USR a finalizat prima tranșă de proiecte cu cerințele lui Nicușor Dan de la candidații pentru prezidențiale (VIDEO)
21:36 - Robert Cazanciuc (PSD), despre disputa privind planșeul Unirii: Nicușor Dan și-a căutat cu orice preț un motiv politic, să iasă puțin în față înainte de ideea acestui referendum. Noi avem dispute juridice, politice, în timp ce planșeul stă să cadă (VIDEO)
21:29 - Român arestat în Italia, după ce a aruncat la gunoi un ghiozdan plin cu bani. Ce sumă au recuperat polițiștii
21:10 - Adrian Câciu: Sunt îndeplinite peste 60% dintre reformele din PNRR / La jalonul cu impozitarea microîntreprinderilor trebuie să alegem între banii din PNRR și impactul economic al măsurii (VIDEO)
21:01 - Despărțire urmată de crimă. Victima a fost o personalitate din lumea sportului
20:55 - România U21, calificată la Euro pentru a patra oară la rând. Victorie superbă cu favorita grupei / Daniel Pancu a primit roșu după o ieșire nervoasă