Noul hit al Europei: Fuck you Papandreou! (VIDEO)

Noul hit al Europei: Fuck you Papandreou! (VIDEO)
După ce guvernul elen a fost pe punctul de a se destrăma joi, când premierul George Papandreou a pierdut susținerea din partea propriului partid, pe internet a apărut deja un filmuleț în care premierul grec, care...

După ce guvernul elen a fost pe punctul de a se destrăma joi, când premierul George Papandreou a pierdut susținerea din partea propriului partid, pe internet a apărut deja un filmuleț în care premierul grec, care a anunțat că își va da demisia din funcție, este criticat dur pentru situația neclară în care se află acum Grecia.

“Era liderul unei țări în prag de faliment. Când euro a venit, grecii s-au pus pe cheltuit”, sunt versurile videoclipului care deja face înconjurul lumii.

După ce prim-ministrul grec a primit un ultimatum din partea liderilor Franței și Germaniei de a renunța la referendum, acesta a convocat de urgență o reuniune a cabinetului său din Atena. Papandreou se va întâlni cu președintele elen Karolos Papoulias, imediat după ce ședința convocată de urgență cu cabinetul său va lua sfârșit.

Comisia Europeană a anunțat că dacă Grecia va ieși din zona euro, va ieși de tot din Uniunea Europeană.

Hit pe internet cu premierul grec: Fuck you Papandreou

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`