Vladimir Putin ordonă să fie ajutate rudele victimelor accidentului aviatic

Vladimir Putin ordonă să fie ajutate rudele victimelor accidentului aviatic
Foto: jurnalistii.ro

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat sâmbătă că ajutorarea rudelor persoanelor care au murit în urma prăbuşirii unui avion în sudul Rusiei constituie o prioritate, potrivit Reuters.

„Şeful statului a spus că principalul lucru acum este să se lucreze cu familiile şi apropiaţii celor care au murit”, a declarat Peskov, citat de agenţiile ruse.

Comitetul rus de anchetă a anunţat sâmbătă că examinează pista unei erori de pilotare sau a unei defecţiuni tehnice drept principalele cauze ale prăbuşirii avionului.

„În prezent analizăm două ipoteze principale în legătură cu prăbuşirea avionului la Rostov-pe-Don, şi anume o eroare de pilotare în contextul deteriorării condiţiilor meteorologice sau o eroare tehnică”, a declarat pentru Interfax Oksana Kovrijnaia, o reprezentantă a Comitetului.

Autorităţile de la Dubai au anunţat naţionalităţile victimelor, precizând că este vorba despre 44 de ruşi, opt ucraineni, doi indieni şi un uzbek.

Biroul de presă al emiratului Dubai a prezentat condoleanţe apropiaţilor victimelor din partea Emiratelor Arabe Unite (EAU).

La bord se aflau 55 de pasageri – 33 de femei, 18 bărbaţi şi patru copii – şi şapte membri ai echipajului, potrivit companiei.(Detalii AICI)

„Suntem îngrijoraţi de familiile pasagerilor şi membrilor echipajului care se aflau la bord. Toată lumea de la FlyDubai este profund şocată, iar inimile noastre sunt alături de familiile şi prietenii celor implicaţi”, a declarat Ghaith al-Ghaith, CEO-ul companiei, citat într-un comunicat.

Boeing Co. a transmis, de asemenea, condoleanţe familiilor persoanelor care se aflau la bordul aeronavei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`