Concursul gropilor în Suceava. Un activist răsplătește persoana care găsește cea mai mare groapă

Concursul gropilor în Suceava. Un activist răsplătește persoana care găsește cea mai mare groapă
Sursa foto: Facebook/ Andrei Bacoș

În municipiul Suceava a început un concurs neobișnuit. Cetățenii trebuie să caute cea mai mare groapă pentru a fi recompensanți de către un activistul Andrei Bacoș.

Scopul concursului

Bărbatul îndeamnă cetățenii să trimită fotografii cu gropile pe care le-au găsit în zona în care locuiesc. Scopul concursul este de a mobiliza oamenii să semnaleze problemele care pot fi rezolvate de către autorități, informează Monitorul Suceava.

„Oamenii s-au familiarizat cu astfel de imagini și ajung să nu le mai observe. Pe o distanță de 20 metri, Aleea Jupiter din cartierul George Enescu, strada pe care și locuiesc, are cel puțin 10 gropi, dar am ales-o pe cea mai veche și mai periculoasă. Am anunțat și prin aplicația Suceava Alert de ceva vreme, dar cineva doarme la serviciu”, a afirmat Andrei Bacoș.

Cea mai mare groapă câștigă

Concursul lansat de activist a pus pe treabă zeci de persoane care au postat pozele pe rețelele de socializare, alături de adresa unde se află craterul din asfalt. El a spus că până în după-amiaza zilei de luni a primit 30 de fotografii, drept pentru care sucevenii s-au mobilizat.

Concursul se va încheia vineri, 22 martie, iar câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a activistului, iar cel care va găsi cea mai mare groapă va primi 100 de lei. După încheierea concursului, el va depune o petiție la Primăria Suceava cu pozele gropilor făcute de către localnici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră