Veste extraordinară pentru Simona Halep. Sportiva a fost convocată în echipa României de Billie Jean King Cup

Veste extraordinară pentru Simona Halep. Sportiva a fost convocată în echipa României de Billie Jean King Cup
Foto: DPA Images / Adam Davy

După anunțul făcut de TAS cu privire la reducerea suspendării de la patru ani la 9 luni, Simona Halep primește numai vești bune. Sportiva noastră revine în circuit, fiind deja în Miami, pentru a participa la turneul WTA de 1.000 de puncte.

Simona Halep, convocată în echipa României de Billie Jean King Cup

Tenismena revine pe teren după un an și jumătate, pentru că a primit un wildcard din partea organizatorilor de la Miami Open.

La Florida, unde sportiva se pregătește încă de la începutul acestei săptămâni, Halep s-a întâlnit cu Horia Tecău, care a convocat-o în echipa României.

România va juca contra Ucrainei în meciul din calificări pentru turneul final de Billie Jean King Cup, programat în perioada 12-13 aprilie la Amelia Island, pe zgură.

În aceeași echipă mai fac parte Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Anca Todoni, scrie Eurosport.

Simona Halep a mai jucat în Billie Jean King Cup în urmă cu 5 ani.

„Îmi doresc să joc la Jocurile Olimpice şi voi face tot ceea ce trebuie ca să pot să mă calific, însă sunt şanse minime.

Horia Tecău mi-a scris un mesaj, i-am spus că ne întâlnim la Miami şi discutăm, e mult mai bine faţă în faţă”, a spus Simona Halep, înainte de a pleca în Miami.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)
21:57 - Lucian Romașcanu: PNL atacă fără să se gândească foarte mult, ci doar din scopuri electorale, o instituție fundamentală a statului / Cea mai câștigată este Elena Lasconi. Simion se pare că nu poate beneficia de voturile Dianei Șoșoacă (VIDEO)
21:33 - Ionuț Stroe, despre cazul Diana Șoșoacă: Publicarea motivării CCR este crucială pentru a nu ajunge pe un tărâm al procedurilor nedemocratice (VIDEO)
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale