Bărbat din Dâmbovița, arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii în mașina acestuia

Bărbat din Dâmbovița, arestat preventiv. Ce au găsit polițiștii în mașina acestuia
Sursa foto: Freepik.com

Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat preventiv, după un control al polițiștilor. Autoritățile au descoperit 1,5 kilograme de cocaină și 14 kilograme de canabis în autoturismul bărbatului, informează IPJ Dâmbovița, potrivit Agerpres.

Bărbatul din Dâmbovița avea la el 1,5 kilograme de cocaină și 14 kilograme de canabis

Pe 14 martie 2024, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Dâmbovița și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat care este cercetat pentru traficul de droguri de risc și mare risc.

Prin urmare, bărbatul a fost prins în flagrant delict în judeţul Dâmbovița în timp ce transporta 1,5 kg de cocaină (drog de mare risc) și peste 14 kg de rezină de canabis (drog de risc) destinate comercializării. Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea acestuia în aceeași zi.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

„La data de 14 martie 2024, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Dâmboviţa şi cei ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Astfel, la aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea bărbatului, după ce acesta a fost prins în flagrant delict, în judeţul Dâmboviţa, în timp ce ar fi deţinut, în autoturismul cu care se deplasa, 1,5 kilograme de cocaină (drog de mare risc) şi peste 14 kilograme de rezină de canabis (drog de risc), destinate comercializării”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului