Doliu în sport! Voleibalistul Aurelian Ion s-a stins din viață

Doliu în sport! Voleibalistul Aurelian Ion s-a stins din viață
Aurelian Ion (rândul de jos, al treilea de la stânga la dreapta) Sursa foto: Facebook

Voleibalistul Aurelian Ion s-a stins din viață, vineri, la vârsta de 69 de ani, a anunțat clubul Steaua București, pe Facebook.

Aurelian Ion a murit

„O veste tristă pentru voleiul stelist. Ne-a părăsit Aurelian Ion (69 de ani), fostul ridicător al echipei noastre, participant la trei ediții ale Campionatului European cu naționala României (1979, 1989, 1991). Aurelian Ion a făcut parte din marea echipă a Stelei care în 1979 a jucat finala Cupei Campionilor Europeni, pierdută în fața echipei Cervena Bratislava (Cehoslovacia)”, a scris clubul.

Bărbatul a avut în palmares, la Steaua, două finale de Cupa Cupelor (1977 și 1981), dar și trei titluri de campion național (1979, 1990, 1991).

Maestru emerit al sportului

Bărbatul a fost maestru emerit al sportului, titlu obținut în 1981.

„Îi vom păstra vie amintirea pentru tot ceea ce a făcut pentru voleiul stelist. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a mai spus Steaua București.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:06 - Reacția Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România