Invitatul surpriză de la petrecerea Denisei Nechifor: Adrian Cristea. „Mă simt minunat!”

Invitatul surpriză de la petrecerea Denisei Nechifor: Adrian Cristea. „Mă simt minunat!”
Foto: Colaj Facebook

Denisa Nechifor a dat o petrecere uriașă cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani și a invitat peste 100 de persoane care să îi fie alături la evenimentul important. Printre aceștia s-a numărat și fostul ei iubit, Adrian Criestea.

Petrecerea cu fast a Denisei Nechifor

Denisa Nechifor și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă, iar prietenii și familia au fost alături de ea, scrie Click.

De la petrecere nu a lipsit nici fostul ei iubit, Adrian Cristea, mai ales că a fost prezentă și fiica lor de 15 ani.

Denisa Nechifor a primit o mulțime de flori, a avut artificii care au fost date la miezul nopții, iar tortul a fost ca la o nuntă, cu patru etaje.

Vedeta a continuat petrecerea și ziua următoare

Vedeta a spus că s-a simțit foarte bine la petrecere și s-a bucurat să aibă atâtea persoane dragi alături de ea. Mai mult, a transmis că va mai avea o mica petrecere, dar doar în familie.

„Mă simt minunat! E o perioadă super frumoasă, nici nu mă așteptam să fie atât de frumoasă perioada asta de 40 de ani!

Am avut lângă mine oameni cu care am interacționat de-a lungul timpului. A venit familia mea și mă bucur foarte mult. Astăzi o să mai avem o mini petrecere, aseară la fel am avut un grătar, cu focuri de artificii.

Am închiriat o parte dintr-un club, până la urmă s-au strâns peste 100 de persoane. A fost și Rania cu mine, pentru prima dată la o petrecere într-un club, noaptea. Bineînțeles, a venit și tatăl ei, pe care eu l-am invitat.

Au fost prieteni de-ai mei de la Iași, prieteni din afara țării, din Germania, din Dubai. Am primit foarte multe flori. O să-mi fac și eu un cadou pe sufletul meu, pentru că în continuare am de gând să iau o pauză și să mă plimb foarte mult anul acesta”, a declarat Denisa Nechifor.

Adrian Cristea și Denisa Nechifor au fost împreună timp de nouă ani și au o fată de 15 ani. Cei doi s-a despărțit încă de când Denisa era însărcinată, dar au hotărât să rămână în relații bune de dragul fetei lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:42 - Nicolae Ciucă: Dorința PSD este să intre și liderul AUR în turul 2. Este și dorința Rusiei, motiv pentru care consider că cetățenii României trebuie să fie cât se poate de atenți (VIDEO)
13:28 - Speciile de animale care nu vor mai putea fi ucise începând cu 2027. A fost aprobat proiectul de lege
13:28 - Decizie: Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Inclusiv firmele mici
13:22 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)
13:12 - Ciprian Ciucu, despre investițiile Primăriei Sector 6 în Educație: „Va fi construit cel mai important și cel mai fain colegiu tehnic din țară – și asta vă promit – la PTTR” (VIDEO)
12:59 - Un român a amenințat că aruncă un bloc în aer, în Italia: „Nu-mi găsesc un loc de muncă și m-a părăsit soția”
12:52 - Blinken a ajuns în Israel, pentru discuțiile de încetare a focului din Gaza, a 11-a oară după ce a început războiul
12:45 - Alexandru Dimitriu îl acuză pe Piedone de abuz în serviciu la Primăria Sectorului 5: „100 de milioane de lei sunt date prin achiziții directe” (VIDEO)
12:26 - Nicolai Tand și Sorin Brotnei riscă șapte ani de închisoare în Indonezia. Ce infracțiune gravă au comis participanții la Asia Express
12:24 - Ciprian Ciucu, la învestirea pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6: Le mulțumesc cetățenilor și consilierilor locali / Am recuperat undeva spre 40 de hectare de spații verzi, pe care le-am redat comunității (VIDEO)