Tragedie în Stau Mare! O fetiță de 5 ani, în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi

Tragedie în Stau Mare! O fetiță de 5 ani, în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi
Sursa foto. Shutterstock

O familie din Satu Mare, formata din mama, două fiice și bunică, a ajuns la spital după ce s-au spălat pe cap cu un șampon pentru oi. Una dintre fete este în stare gravă.

O fetiță de 5 ani, în stare gravă

„Dintre cele patru persoane din aceeași familie, internate sâmbătă, 02.03.2024 pe secția Terapie Intensivă intoxicate cu substanțe organofosforice, bunica, mama și fetița în vârstă de 2 ani sunt stabile, cu o evoluție favorabilă a stării de sănătate și urmează să fie transferate în decurs de 24-48 ore pe altă secție pentru continuarea tratamentului și supraveghere. Fetița în vârstă de 5 ani este în continuare intubată și necesită continuarea tratamentului specific în Terapie intensivă”, a transmis Spitalul Județean prin purtătorul de cuvânt, la solicitarea Obiectiv-sm.

Fetița de trei ani din Iași, spălată pe cap cu o substanță toxică, a murit

Nu este singurul caz de acest gen din ultima perioadă.

Amintim că, o fetiță de 3 ani, din Iași, care a fost spălată pe cap de mama ei cu o substanță toxică, la finalul lunii ianuarie, a murit după ce a stat în moarte cerebrală mai bine de trei săptămâni.

Atât minora de 3 ani, cât și sora ei, de 4 ani, din comuna Lungani, județul Iași, au ajuns la spital, în luna ianuarie, după ce au fost spălate pe cap cu substanța toxică, dar fata mai mare a fost salvată de medici, au reușit să o resusciteze la timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)
19:06 - 100% Schengen, doar în 2025
19:03 - Nicușor Dan a explicat cum se împart banii între PMB și primăriile de sector și de ce are nevoie de o sumă mai mare la Primăria Generală / Răspunsul său, întrebat de un bucureștean dacă „vrea să fie dictator” (VIDEO)