Rugăciunea care te scapă de necazurile din viața ta. Se rostește zilnic

Rugăciunea care te scapă de necazurile din viața ta. Se rostește zilnic
Sursa Foto: Freepik.com

Rugăciunea este una din modalitățile prin care omul intrăm în contact cu divinitatea.

Persoanele care se află într-un moment de cumpănă al vieții pot rosti o rugăciune pentru a-și găsi liniștea sufletească și pentru a trece cu bine peste probleme, conform spynews.ro.

Rugăciunea care alungă răul din viața ta

„Doamne Dumnezeule și Arhanghele Mihail, Te rog trimite îngerii Tăi iubitori preaputernici să intre în casa mea, de sus în jos, înăuntru și în afară, în fiecare loc și colțișor, în fiecare spațiu și fiecare încăpere.

Să le umple cu prezența lor iubitoare, căci ei emană lumina Ta și radiază iubirea Ta cântând și lăudând Gloria Ta. Și îndepărtează toată negativitatea, toată frica, tot răul și necazul, toată depresia, mânia, tristețea, supărarea, răutatea și du-le sus în Lumina Duhului Sfânt.

Mulțumesc Doamne și mulțumesc preaiubite Arhanghele Mihail”.

Ce legătură există între credință și sănătate

Doctorul Vlad Ciurea a vorbit despre ce se întâmplă în organismul uman când este spusă rugăciunea Tatăl nostru.

„Tatăl Nostru carele eşti în ceruri, deschide glanda pituitară, hipofiza, cea mai înaltă glandă a organismului, legată de lumină, cea care dă semnalul de pornire a întregului organism.

Sfințească-se-n numele Tău, deschide glanda pineală, numită epifiză. Vie împărăţia Ta, deschide glanda tiroidă, intră în funcție metabolismul ca o locomotivă. Facă-se voia Ta, precum în Cer aşa şi pe pământ, deschide timusul, poziționat în faţă, acesta pornind activitatea inimii;

Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi, deschide glandele denumite gonade, motorul fizic al organismului. Şi iartă-ne nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri, deschide glandele suprarenale, deci elementul emoțional, elementul de funcționare intenție a organismului.

Şi nu ne duce pe noi în ispită, deschide anumite celule profunde în organismul uman. Şi ne izbăveşte de cel Rău, ne întoarcem la nivelul unei glande anterioare, care este timusul”, se arată în cartea neurochirurgului, notează gandul.ro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`