Radu Miruță (USR): PSD-ul a reușit să crească taxele în România în vreme ce la Ministerul de Finanțe era un PNL-ist (VIDEO)

Radu Miruță (USR): PSD-ul a reușit să crească taxele în România în vreme ce la Ministerul de Finanțe era un PNL-ist (VIDEO)
Foto: Radu Miruţă / Facebook

Deputatul USR, Radu Miruță, a spus în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că “PSD-ul a reușit să crească taxele în România în vreme ce la Ministerul de Finanțe era un PNL-ist”.

„PSD-ul a reușit să crească taxele în România, în vreme ce la Ministerul de Finanțe era un PNL-ist”

“PSD-ul reușește să umilească progresiv PNL-ul în fiecare săptămână, cu un grad din ce în ce mai mare. PSD-ul a reușit să crească taxele în România, în vreme ce la Ministerul de Finanțe, adică acolo unde se semna Ordonanța de urgență, fără semnătura căreia nu se puteau crește taxele, era un PNL-ist. Acum, PSD-ul reușește să genereze analize instituționale despre ceva despre care PNL-ul spune că nu susține în interiorul unui minister, unde șef este un PNL-ist.

Umilință mai mare pentru PNL, ca prin intermediul PNL, cu mâna PNL, Ciolacu să ia cele mai rele decizii pentru România, eu nu am văzut în ultimii 20 de ani, de când urmăresc politica în acest în această țară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis