Donald Trump dă de înțeles că-l va deporta pe prințul Harry dacă va fi reales președinte: „El a trădat-o pe regină. E de neiertat”

Donald Trump dă de înțeles că-l va deporta pe prințul Harry dacă va fi reales președinte: „El a trădat-o pe regină. E de neiertat”
Prințul Harry. Sursa foto: Hepta - Abaca Press / CP/ABACA

Donald Trump a dat de înțeles că l-ar putea deporta pe prinţul Harry dacă va ajunge din nou președintele Statelor Unite. El a criticat Administrația Biden spunând că „l-a protejat” pe Harry, iar pe prinț l-a acuzat că „a trădat-o pe regină”.

De ce a ajuns prințul Harry în atenția lui Trump

Prințului Harry a renunţat la îndatoririle regale în 2020 şi s-a mutat în California împreună cu soţia sa, Meghan, şi cei doi copii.

Ducele de Sussex a primit viză, deși a povestit în memoriile sale că a consumat diverse droguri, iar în formularul prin care se solicită viza de SUA trebuie răspuns la întrebări precum: „Aţi consumat vreodată droguri sau aţi fost dependent de droguri?”.

Think tank-ul conservator The Heritage Foundation a cerut să vadă formularul completat de prinţ, însă autorităţile americane au refuzat să furnizeze documentele, susţinând că acestea nu sunt de interes public. Vineri, cazul a ajuns în faţa unui tribunal din Washington, care trebuie să decidă dacă guvernul american ar trebui sau nu să facă public formularul completat de Harry.

Donald Trump, critici la adresa prințului Harry și Administrației Biden

În acest context, Donald Trump a dat de înțeles că-l va deporta pe prințul Harry dacă va câștiga prezidențialele de anul acesta.

„El a trădat-o pe regină. E de neiertat. E pe cont propriu, dacă ar fi după mine”, a declarat Trump, potrivit Daily Express.

El a acuzat apoi Administrația Biden că „l-a protejat pe Harry” și a fost „prea generoasă”, iar despre familia regală britanică a spus că a fost „prea amabilă” cu Harry după „ceea ce a făcut”.

Donald Trump l-a avertizat apoi pe prinţul Harry că, dacă va fi reales, „nu-l va proteja” cum a făcut Joe Biden.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”