Gigi Becali, pus sub acuzare de DNA pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului (VIDEO)

Gigi Becali, pus sub acuzare de DNA pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului (VIDEO)

UPDATE: Procurorii DNA l-au pus sub acuzare pe Gigi Becali pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului, informează B1 TV. Prezent la sediul Direcției, acesta le-a spus jurnaliștilor că nu avea cum să facă o afirmație mincinoasă în fața instanței.

Gigi Becali a fost citat la DNA pentru a da explicații în legătură cu declarațiile pe care le-a dat în dosarul omului de afaceri Puiu Popoviciu, informează B1 TV.

Pe parcursul cercetării penale în acest caz, Becali a fost unul dintre martorii care au dat declarații împotriva lui Popoviciu. Ulterior, el nu și-a menținut poziția în fața organelor de cercetare judecătorească și a susținut că nu-și mai amintește ce a spus pentru că a dat declarații acum zece ani.

Astfel, DNA s-a autosesizat pentru o posibilă faptă de mărturie mincinoasă. Ca urmare a aceste autosesizări, Gigi Becali a fost chemat pentru a lămuri denunțul făcut acum câțiva ani.
Mărturia mincinoasă se pedepsește cu până la trei ani de închisoare.

De altfel, Becali este aşteptat miercuri și la instanţă. El a fost dat în judecată de un membru al Partidului Ecologist pentru declaraţiile făcute în perioada electorală. (Detalii AICI)

Gigi Becali, audiat la DNA. Acesta ar putea fi acuzat de mărturie mincinoasă

#DIRECT_ONE_khzbyz#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`