Accident cumplit în Gorj! Un tânăr, fost elev al Școlii de Poliție, a murit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit în plin de o altă mașină: „Te vom iubi mereu, ABI al nostru!”

Accident cumplit în Gorj! Un tânăr, fost elev al Școlii de Poliție, a murit după ce autoturismul în care se afla s-a izbit în plin de o altă mașină: „Te vom iubi mereu, ABI al nostru!”
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, fost elev al Școlii de Poliție, din Târgu-Cărbunești, Gorj, a murit în urma unui accident grav. Tânărul a fost diagnosticat cu o boală gravă când era elev al Școlii de Poliție.

Tânărul fusese retras de la Școala de Poliție din cauza unor probleme medicale

Albert Marian Diaconescu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Târgu Cărbunești, Gorj, era student la Universitatea Constantin Brâncuși din Târgu Jiu, la Facultatea de Drept, și trebuia să se opereze boala complicată de care suferea încă din timpul școlii.

Pentru operație, Albert avea nevoie de 35.000 de euro, iar colegii săi de la facultate au organizat un bal caritabil, reușind astfel să strângă o parte din suma necesară.

El nu a mai apucat să facă operație respectivă pentru că joi seara, în urma unui grav accident, a murit. În același accident a fost implicat și un medic stomatolog.

Potrivit informațiilor din anchetă, Albert a intrat cu autoturismul pe contrasens și s-a izbit în plin de mașina condusă de un medic în vârstă de 45 de ani, scrie antena3.ro. Bărbatul se află în afara pericolului, însă a suferit mai multe leziuni pe corp.

Mesajul sfâșietor al părinților tânărului

„Odihneste-te in pace!

Zbor lin către ingeri…

Zbor lin spre cer…

Un fiu atât de iubit! Te purtăm mereu în amintiri! Te vom iubi mereu ABI al nostru!”, este mesajul scris de părinţii lui Abi, conform sursei menționate anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)