Bacău: Peste 60 de persoane au ajuns la spital cu probleme digestive după o pomană (VIDEO)

Bacău: Peste 60 de persoane au ajuns la spital cu probleme digestive după o pomană (VIDEO)
Foto: bzi.ro

Alertă în Bacău. Peste 60 de persoane, printre care mai mulţi copii, au ajuns la spital după ce au suferit toxiinfecţii alimentare, informează B1 TV. Toţi pacienţii au participat la o pomană. De vină ar fi mâncarea de la o firmă de catering. O echipa de specialişti epidemiologi şi igienă alimentară cercetează şi recoltează probe.

Aproape 300 de persoane au mers la o pomenire în localitatea Traian din judeţul Bacău. Nu au trecut multe ore şi 60 dintre ei au început să se simtă rău, cu greaţă, vărsături şi dureri abdominale.

La Spitalul Județean din Bacău a fost instituită alertă de cod roşu din cauza numărului mare de pacienţi internaţi cu aceleaşi simptome. Toţi angajaţii instituţiei medicale au fost chemaţi de acasă pentru a face faţă situaţiei.

Bacău: Peste 60 de persoane au ajuns la spital cu probleme digestive după o pomană

#DIRECT_ONE_58wyq9#

O echipa de specialişti epidemiologi şi igienă alimentară cercetează şi recoltează probe. Mâncarea de la pomană a venit de la o firmă de catering din comuna Nicolae Bălcescu. Aici au mers inspectorii DSP, care au recoltat probe din meniul servit la pomană. Urmează acum ca în urma analizelor să fie identificată sursa exactă a intoxicaţiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`