PNL Sector 1 o acuză pe primărița Clotilde Armand că se laudă pe Facebook cu munca liberalilor din Consiliul Local (VIDEO, FOTO)

PNL Sector 1 o acuză pe primărița Clotilde Armand că se laudă pe Facebook cu munca liberalilor din Consiliul Local (VIDEO, FOTO)
Deputatul George Tuță, liderul PNL Sector 1 și candidatul PNL la Primăria Sectorului 1. Sursa foto: Partidul Naţional Liberal / Facebook

PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand, primarul USR al sectorului, de „ipocrizie” deoarece „se laudă cu asfaltarea unor străzi pentru care nu a prins bani în bugetul local și pentru care consilierii PNL au fost nevoiți să introducă amendamente”.

PNL Sector 1 o acuză de ipocrizie pe Clotilde Armand pe subiectul străzilor asfaltate

„Vin cu o veste bună pentru cei din cartierul Chitila Triaj- 16 Februarie. Am primit toate avizele pentru a putea moderniza total (asfalt, apă, canal, iluminat etc) șapte străzi din această zonă: Chitila Triaj, Cupșani, Poiana Mierlei, Murfatlar, Câmpul cu Maci, Naturaliștilor și Mihalache Raiciu. În această primăvară vom deschide șantierul și vom demara această investiție de amploare. A fost o muncă birocratică imensă pentru obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor”, a anunțat Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Însă PNL Sector 1 susține că, inițial, proiectul de buget local propus de Armand cuprindea doar 22.000 de lei, sumă pe care a fost obligată să o aloce pentru că a fost trecută ca amendament la bugetul de stat de deputatul George Tuță, liderul PNL Sector 1 și candidatul PNL la Primăria Sectorului 1.

Ulterior, mai spun liberalii, propunerea de buget a fost amendată de consilierii locali PNL până la alocarea sumei de 40 de milioane de lei, special pentru asfaltarea străzilor de pământ din sector.

George Tuță (PNL): Clotilde Armand (USR) își însușește munca noastră

„Mă bucur că doamnei primar îi vin idei văzând pozele puse de noi pe rețelele sociale cu străzi de pământ din sectorul pe care îl conduce de 4 ani. Sunt sigur că nu vede realitatea din teren decât din acțiunile noastre pentru că altfel nu prea iese din birou. Asta nu înseamnă însă că nu vedem toți că minte și că singurii care au depus eforturi pentru a scoate Sectorul din mocirlă suntem noi.

Am lucrat excelent cu echipa de consilieri locali: mai întâi ca deputat, introducând în bugetul de stat un amendament dedicat străzilor de pământ din S1, apoi ca președinte al filialei, coordonând acțiunea prin care echipa PNL a trecut în bugetul local bani suficienți pentru a realiza lucrările necesare.

Și continuăm să facem tot ce nu face ea, deși își însușește munca noastră pe Facebook. Fiindcă rezultatele noastre se văd unde trebuie: în viețile oamenilor”, a declarat George Tuță, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1.

PNL mai susține că amendamentele depuse de consilierii săi la bugetul local propus de Clotilde Armand cumulează 197 milioane de lei, bani pentru școli (133 de milioane), asfaltarea străilor de pământ (40,5 milioane) sau finanțarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului (10 milioane).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)