Florin Barbu (PSD), reproșuri la adresa PNL-iștilor: Cât au protestat fermierii, au stat pitiți. Acum înroșesc telefoanele pentru a cere coaliţie

Florin Barbu (PSD), reproșuri la adresa PNL-iștilor: Cât au protestat fermierii, au stat pitiți. Acum înroșesc telefoanele pentru a cere coaliţie
Florin Barbu (PSD), ministrul Agriculturii. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Florin Barbu (PSD), ministrul Agriculturii, le-a reproșat colegilor de coaliție din PNL că „au stat pitiți” cât au fost protestele fermierilor și transportatorilor, iar acum „practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie”.

Barbu (PSD), critici la adresa partenerilor de coaliție din PNL

„Eu nu fac parte din coaliţie, dar văd că după ce s-au terminat protestele fermierilor şi transportatorilor, Partidul Naţional Liberal practic înroşesc telefoanele pentru a cere coaliţie.

În momentul în care au fost acele proteste, eu nu am văzut din partea Partidului Naţional Liberal că a solicitat o coaliţie, practic cred că s-au pitit un pic de acele proteste. După ce au fost finalizate şi măsurile au fost luate – foarte bune, atât către fermieri cât şi către protestatari – au început să sune pentru coaliţie.

Pe noi, Partidul Social Democrat, ne interesează, practic, guvernarea. Spun acest lucru pentru că fermierii, şi oamenii, în general, aşteaptă soluţii de la guvernanţi”, a declarat Florin Barbu, la Digi24.

Cum vede Florin Barbu coaliția cu PNL după alegeri

El a mai afirmat că o coaliţie cu PNL, după alegerile din acest an, se va realiza „în funcţie de scorul electoral şi dacă avem majoritatea necesar să guvernăm, în continuare, împreună”.

Amintim că, într-o intervenție pentru B1 TV, și senatorul social-democrat Florian Bodog a declarat că PSD nu are nevoie de comasarea alegerilor și că altele le sunt prioritățile acum. Acesta a mai afirmat că nu au existat negocieri cu PNL privind liste comune la alegeri.

Ședința de duminică în care liderii PSD și PNL trebuiau să negocieze comasarea alegerilor a fost amânată, cel mai probabil, pentru ziua de miercuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis