Tănase Stamule (PNL): Le-am explicat celor din PSD că nu credem că Președintele României se negociază la o masă între 10 oameni. Noi nu am avut niciodată vreo discuție să rupem coaliția (VIDEO)

Tănase Stamule (PNL): Le-am explicat celor din PSD că nu credem că Președintele României se negociază la o masă între 10 oameni. Noi nu am avut niciodată vreo discuție să rupem coaliția (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Tănase Stamule

Tănase Stamule (PNL) a vorbit despre negocierile cu PSD în ceea ce privește comasarea, vineri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și susține că liberalii le-au spus social-democraților „că nu credem că Președintele României se negociază la o masă între 10 oameni, ci românii trebuie să participe la întregul joc democratic”.

Tănase Stamule (PNL), pe B1 TV, despre negocierile cu PSD

„Inițial noi am propus comasarea localelor cu turul 1 la prezidențiale, în ideea și de a eficientiza procesul de vot, dar și de a diminua impactul partidelor extremiste, după care cei de la PSD au propus această comasare, locale-europarlamentare. Noi ne-am trezit cu această discuție, care mai nou este amplificată și de afirmația domnului Ciolacu, cum că el își dă demisia, și tot felul de colegi de-ai domului Ciolacu, care spun că PSD trebuie să fie susținut de ambele partide să dea viitorul Președinte al României”, susține liberalul.

Tănase Stamule: Noi, PNL, vrem să avem candidat propriu la Președinția României

„Noi le-am explicat că nu credem că Președintele României se negociază la o masă între 10 oameni, ci românii trebuie să participe la întregul joc democratic și toate partidele, care vor, trebuie să își propună candidat, și că noi, Partidul Național Liberal, vrem să avem candidatul propriu la Președinția României. Și de aici a început tot acest dans”, a adăugat Tănase Stamule.

„Noi nu am avut niciodată vreo discuție să rupem coaliția, să deranjăm procesul guvernării. Sunt tot felul de afirmații (…). Domnul Vasile Blaga a zis în sensul că trebuie să lămurim situația, nu în sensul să ieșim de la guvernare (…). Una e guvernarea, lucru care se întâmplă, și guvernarea cotidiană se întâmplă, există un program care se urmărește, și alta e comunicarea politică și publică, în care, într-adevăr, acest subiect, care a apărut așa, tam-nesam, la propunerea colegilor de la PSD, ocupă o mare parte a agendei publice”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)