Imagini cu atacul efectuat de forțele ucrainene asupra navei de desant Cezar Kunikov. Vasul rusesc a fost lovit cu drone Magura V5 (VIDEO)

Imagini cu atacul efectuat de forțele ucrainene asupra navei de desant Cezar Kunikov. Vasul rusesc a fost lovit cu drone Magura V5 (VIDEO)
captură video YouTube

Armata ucraineană a confirmat atacul efectuat asupra navei rusești de desant Cezar Kunikov la Marea Neagră, iar Direcția principală de informații a publicat detalii și imagini cu momentul loviturii, potrivit BBC.

Forțele ucrainene au atacat nava rusă de desant Cezar Kunikov

„Nava inamică a fost atacată cu drone navale de atac Magura V5 în largul coastei Crimeii ocupate temporar, în apropiere de orașul Alupka. Ca rezultat, Cezar Kunikov a suferit găuri critice la nivelul babordului și a început să se scufunde”, susține direcția ucraineană de intelligence.

Instituția susține că nava rusă poate găzdui un echipaj de până la 87 de membri.

Ministerul rus al apărării nu a comentat situația, însă afirma miercuri dimineață că șase drone au fost „interceptate” deasupra Mării Negre în cursul nopții.

Mai multe elicoptere observate în zonă

Canalul de Telegram „The Crimea Wind” susține că în zonă au fost observate mai multe elicoptere în survol.

Recent apăruseră informații că și nava de rachete Ivanovets din Flota Rusă de la Marea Neagră a fost scufundată ca urmare a unui atac ucrainean cu drone Magura.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`