Florile pe care nu trebuie să le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Atrag ghinionul în relație

Florile pe care nu trebuie să le oferi niciodată de Ziua Îndrăgostiților. Atrag ghinionul în relație
Sursa Foto: Freepik.com

Femeile iubesc să primească flori în orice moment al anului, dar Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru bărbații care își doresc să își surprindă persoana iubită cu un buchet minunat.

Ce nu știu mulți este faptul că există flori care nu se oferă niciodată, tocmai pentru că aduc ghinion.

Ce flori să nu trebuie să oferi de Ziua Îndrăgostiților

Chiar dacă sunt frumoase, florile galbene nu sunt un cadou potrivit pentru Valentine’s Day. Nuanța acestora este asociată cu infidelitatea și trădarea, motiv pentru care bărbații ar trebui să le evite.

Pe listă se regăsesc și garoafele, deoarece ele sunt considerate a fi florile care se duc persoanelor trecute în neființă.

De asemenea, femeile nu ar trebui să primească nici narcise. Acestea sunt plantele egoismului, ale iubirii de sine, tocmai de aceea se spune că aduc ghinion.

Florăresele nu vor recomanda niciodată florile sau buchetele de flori artificiale, ele fiind total nepotrivite pentru un dar de Ziua Îndrăgostiților.

Cei care își doresc să faci un gest unic pentru iubită, logodnică sau soție, trandafirii roșii sau roz sunt cei mai potriviți.

Citate celebre despre dragoste

„Întotdeauna există puțină nebunie în dragoste, chiar dacă întotdeauna există puțină rațiune în nebunie.” – Friedrich Wilhelm Nietzsche

„Te iubesc fără să ştiu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur şi simplu, fără complexităţi sau mândrie; te iubesc pentru că nu ştiu altă cale!” – Pablo Neruda

„Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” – Liviu Rebreanu

„Cine e înţelept, este înţelept doar pt că iubeşte şi cine e nebun e nebun deoarece crede că poate întelege iubirea.”  – Paulo Coelho

„Să fii iubit de cineva îţi dă putere, iar să iubeşti pe cineva îţi dă curaj.” – Lao Tzu

„Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine.” – Buchwald Art

Urmăriți B1TV.ro și pe
`