Drulă (USR): PSD și PNL ne-au arătat ce pot face – taxe și preţuri mari, angajări pe pile. Iar baronii lor cheltuiau milioane pe vacanţe şi cumpărături luxoase. Noi strângeam cureaua, ei jefuiau bugetul ţării (VIDEO)

Drulă (USR): PSD și PNL ne-au arătat ce pot face - taxe și preţuri mari, angajări pe pile. Iar baronii lor cheltuiau milioane pe vacanţe şi cumpărături luxoase. Noi strângeam cureaua, ei jefuiau bugetul ţării (VIDEO)
Cătălin Drulă, preşedintele USR. Sursa foto: USR / Facebook

Cătălin Drulă, preşedintele USR, a acuzat PSD și PNL că ignoră problemele reale ale românilor şi tot discută despre comssarea alegerilor, „o temă falsă” și „un atac asupra democraţiei”.

Drulă: Comasarea alegerilor, un fals subiect întreținut de PSD și PNL

„Am asistat în ultimele săptămâni la un spectacol jalnic, în care politicienii au discutat despre soluţii ca să-şi salveze scaunele, în timp ce românii o duc tot mai prost, categorii profesionale întregi sunt în stradă, afacerile o duc mai prost, inflaţia e mare, preţurile cresc, fermierii, medicii, toate domeniile economiei au de suferit.

Ne-au arătat ce pot face în ultimii doi ani: taxe mărite, preţuri care explodează, angajări masive pe pile. în acest timp, baronii lor cheltuiau milioane de lei pe vacanţe şi cumpărături luxoase. Noi strângeam cureaua, ei jefuiau bugetul ţării

Iar Ciolacu şi Ciucă joacă bambilici cu alegerile din România…”, a declarat Cătălin Drulă.

Drulă: PNL-iștilor le e frică de electorat

El a mai afirmat că interesați de comasarea alegerilor sunt doar PNL-iștii, cărora le e frică de electoratul pe care l-au trădat: „Singurii cărora le e frică de electorat sunt cei de la PNL”.

Liderul USR a ținut apoi să facă un apel la președintele PNL, Nicolae Ciucă, „un om care a avut haina militară a acestui stat la cel mai înalt nivel”: „Să-şi găsească demnitatea în 13-lea ceas şi să renunţe la aceste manevre şi combinaţii care sunt nedemne”.

Calendarul alegerilor

„Europarlamentarele sunt pe 9 iunie. Mandatele aleşilor locali expiră în septembrie. Avem un calendar predictibil şi previzibil. (Comasarea) e un subiect fals care a fost livrat în aceste săptămâni, în timp ce problemele reale ale României sunt cu totul altele.

Această unire PSD-PNL nu e decât o încercare disperată de a-şi asigura supravieţuirea la Putere, de a continua jefuirea ţării”, a mai susținut Cătălin Drulă.

Alternativa la PSD și PNL

Drulă a mai afirmat că, din fericire pentru alegători, acum au o alternativă la PSD – PNL. Este vorba despre Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și FD.

„Dreapta Unită, proiectul construit în jurul USR, e aici pentru a guverna responsabil, aşa cum o facem deja unde avem guvernarea locală prin primarii noştri, aşa cum am făcut-o la guvernarea naţională.

Vreau să le fac românilor o promisiune: nu-i vom lăsa să vă fure viitorul. Veţi putea alege o Românie modernă şi să scăpăm de ei!”, a mai declarat Cătălin Drulă.

Acesta a mai precizat că ei sunt pregătiți de alegeri în orice formă și dacă se va ajunge la comasare, se vor adresa Curții Constituționale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia