Vâlcea: Un mort și patru răniți într-un grav accident produs pe un drum din Drăgoeşti

Vâlcea: Un mort și patru răniți într-un grav accident produs pe un drum din Drăgoeşti
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

O persoană a murit și patru au fost rănite într-un grav accident rutier produs, vineri seară, pe un drum judeţean din localitatea vâlceană Drăgoeşti.

Accident cu multiple victime în Vâlcea

„În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului au rezultat cinci victime, dintre care una, din nefericire, a fost declarată decedată. Celelalte patru persoane au fost transportate la spital”, a declarat Sorin Albinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, citat de Agerpres.

La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi trei ambulanţe SAJ.

Toate victimele sunt din judeţul Olt.

„În urma impactului, din păcate, conducătorul autoturismului, un bărbat de 57 de ani, din judeţul Olt, a decedat. Totodată, în accident au mai fost rănite alte patru persoane, din judeţul Olt, aflate în autoutilitară, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat și Loredana Sandu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`