Bărbat bătut și tâlhărit în Gara de Nord din Timișoara. Agresorii sunt chiar paznici în gară

Bărbat bătut și tâlhărit în Gara de Nord din Timișoara. Agresorii sunt chiar paznici în gară
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat de 51 de ani a avut nevoie de spitalizare după ce a fost bătut și tâlhărit în Gara de Nord din Timișoara. Arestați în acest caz au fost trei bărbați, culmea, angajați ai firmei care asigură paza în gară. Un al patrulea bărbat, și el paznic, e cercetat pentru purtare abuzivă.

Bărbat bătut și tâlhărit chiar de niște paznici

Pe 3 februarie, polițiștii Biroului Județean de Transporturi Timiș au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 51 de ani că, în dimineața aceleiași zile, în momentul în care se afla în stația CF Timișoara Nord, a fost bătut de niște persoane, care i-au și furat mai multe lucruri.

În aceeași zi, agenții au identificat patru indivizi, cu vârste de 22, 23, 45 și 68 de ani. Ei sunt chiar angajați ai firmei care asigură paza în Gara de Nord din Timișoara, informează publicația locală tion.ro.

Pe 8 februarie, trei dintre bărbați au fost arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și purtare abuzivă, fiind plasați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Cercetările continuă și în cazul celui de-al patrulea, bărbatul în vârstă de 68 de ani, el fiind bănuit de comiterea infracțiunii de purtare abuzivă.

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`