O femeie a încercat să fugă dintr-un spital din Turcia după operația estetică. Care a fost motivul

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital din Turcia după operația estetică. Care a fost motivul
Sursa foto: Profimedia Images

O femeie a încercat să fugă dintr-un spital privat din Ankara unde i s-a făcut o operație estetică. Aceasta ar fi încercat să scapte fără să plătească factura.

După ce s-a trezit din anestezie a fugit pe stradă

Femeii i s-a făcut o operație estetică la nivelul feței, într-un spital privat din cartierul Fulya, informează știrileprotv.

Dar, spitalul a informat-o dinainte care este costul intervenției, iar ea a acceptat. I s-a administrat anestezie totală, iar imediat după ce s-a trezit, fiind încă sub efectele medicamentelor, s-a ridicat din pat și a ieșit în stradă cu tubul de dren și cu halatul chirurgical. Oamenii au fost uimiți de ceea ce văd pe stradă și au filmat-o.

Asistentele și medicii au observat că ea nu se mai afla în salon și au adus-o de afară înapoi în spital.

Turcia, cea mai renumită țară pentru operații estetice

Turcia este una dintre cele mai renumite țări din lume pentru turismul medical. În 2022, a avut venituri de 2,2 miliarde de dolari, iar în 2023, de 3 miliarde de dolari, majoritatea banilor provenind din operațiile estetice. Majoritatea spitalelor private din Istanbul au și o secție a chirurgiei estetice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă