Accident grav în Gorj! O adolescentă a fost lovită de un autobuz când traversa strada

Accident grav în Gorj! O adolescentă a fost lovită de un autobuz când traversa strada
Sursa Foto: Freepik

O minoră în vârstă de 14 ani a fost lovită, marți, de un autobuz în timp ce traversa strada, în localitatea Mătăsari din județul Gorj.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că a avut loc un accident rutier în Mătăsari..

Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Văgiuleşti, în timp ce conducea un autobuz pe DJ 673A Mătăsari, din direcţia localităţii Drăgoteşti către Brădet, a acroşat un pieton care se angajase în traversarea străzii, transmite Agerpres, citat de Observatornews.

Adolescenta a fost rănită în accident

În urma evenimentului a rezultat rănirea fetei. Conducătorul auto deţinea permis de conducere corespunzător şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Autoritățile au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În caz, poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră