Diana Stoica (USR): Două ditamai partidele, PSD și PNL, spun că n-avem nicio șansă în alegeri, că nu suntem puternici, dar văd că se coalizează împotriva noastră. Cum vine asta? (VIDEO)

Diana Stoica (USR): Două ditamai partidele, PSD și PNL, spun că n-avem nicio șansă în alegeri, că nu suntem puternici, dar văd că se coalizează împotriva noastră. Cum vine asta? (VIDEO)
Deputata USR Diana Stoica. Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a reacționat ironic la informațiile, apărute deocamdată pe surse, conform cărora PSD și PNL poartă negocieri pentru a avea candidați comuni în orașele cu primari USR.

O situație bizară: ”Coloșii” PSD și PNL strâng rândurile să bată USR în alegeri

Potrivit surselor G4Media, liderii PSD și PNL discută de câteva săptămâni posibilitatea de a avea candidați comuni în orașele conduse acum de primari USR. Deocamdată nu au ajuns la o înțelegere. Divergențele au apărut din cauza intereselor unora dintre liderii locali, care nu vor să cedeze candidatura în favoarea celuilalt partid, cum e cazul la Timișoara.

Acordul ar avea o oarecare logică în contextul în care, în general, primarii în funcție pleacă cu prima șansă de a fi realeși.

În paralel, PSD și PNL mai negociază comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pe 9 iunie.

Ambele mutări ajută masiv PNL și PSD, în detrimentul USR, care oricum e un partid mult mai mic.

Diana Stoica (USR), ironii la adresa PSD și PNL

Situația a fost remarcată și de deputata USR Diana Stoica. Ea nu-și explică de ce PSD-iștii și PNL-iștii se tot chinuie să facă tot felul de mișcări care să-i avantajeze, deși tot ei spun că USR nu e un adversar demn de luat în seamă.

„Acum m-am prins că PSD și PNL practic și-au dat arama pe față, că ei zic de mult timp că noi (USR) nu suntem puternici, că n-avem nicio șansă la alegeri… Păi atunci de ce se mai adună două ditamai partidele ca să învingă un primar USR? Deci ei recunosc că USR, cât și Alianța Dreapta Unită, îi va învinge în toate alegerile, că suntem singura șansă pentru o Românie modernă!”, a declarat Diana Stoica, în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Deputat USR a catalogat apoi ca fiind „jenantă” situația în care Gabriela Firea forțează practic PSD s-o desemneze candidatul partidului la Primăria Generală. Ea a amintit că Firea și PSD au lăsat Primăria Capitalei în faliment, iar Nicușor Dan a lucrat doi ani să o readucă pe linia de plutire.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)