Viața de noapte din București, magnet pentru turiștii străini: „Ne-am distrat de minune”

Viața de noapte din București, magnet pentru turiștii străini: „Ne-am distrat de minune”

Bucureștiul rămâne în topul preferințelor turiștilor străini. Anual ei vin să vadă Palatul Parlamentului, să facă o plimbare pe Calea Victoriei, dar mai ales să petreacă în Centrul Vechi.

Străinii au ocupat Centrul Vechi

De la an la an Bucureștiul este o atracție din ce în ce mai mare. Majoritatea turiștilor străini aleg această destinație pentru un city break, potrivit observatornews.ro.

„A fost o locație grozavă pentru a petrece câteva zile împreună în acest oraș frumos, în care n-am mai fost până acum. Ne-am distrat de minune”, a declarat un turist.

„Prietena mea cea mai bună a găsit niște bilete ieftine, m-a întrebat daca vreau să zbor și i-am spus că da, și după cinci minute ne-am hotărât să zburăm. Ieri am fost într-un club și a fost o atmosferă foarte bună. Ultima dată când am fost într-un club a fost acum 3 ani, sau ceva de genul, și a fost foarte bine”, a mai spun un turist.

Sunt din Australia. Sunt DJ în noaptea asta într-un club de noapte din București. Aparent o locație foarte frumoasă, asta e misiunea mea în noaptea asta”, a transmis un bărbat.

Prețurile sunt atrăgătoare pentru turiști

În comparație cu alte capitale europene, Bucureștiul rămâne o destinație ieftină pentru buzunarele străinilor.

„Rezonabile aș putea spune. Puțin mai scump decât ne așteptam, dar încă acceptabil”, a spus un turist.

Prețurile sunt normale. Similare cu cele din Polonia, Slovacia sau Slovenia. Prețuri normale pentru Europa de Est”, a adăugat altcineva, potrivit sursei menționate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`