Două fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un tânăr de 26, în Constanța / Bărbatul a fost reținut

Două fete de 14 și 15 ani, agresate sexual de un tânăr de 26, în Constanța / Bărbatul a fost reținut
Sursa foto: Pixabay

Două minore din Constanța, de 15, respectiv 14 ani, au fost agresate sexual de un tânăr de 26. Polițiștii constănțeni l-au arestat pe bărbat pentru 24 de ore.

Minore din Constanța, agresate sexual de un tânăr de 26

Tânărul în vârstă de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Constanța după ce ar fi întreținut relații sexuale cu două minore, în comuna Saraiu, Constanța.

„Astfel, în luna noiembrie 2023, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră, de 15 ani, iar în luna ianuarie cu o altă minoră, de 14 ani, în comuna Saraiu”, au transmis autoritățile.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, scrie stirileprotv.ro.

Decizia fondatorului Untold, după ce a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minori

După ce a fost acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minori, Bogdan Buta a luat decizia de a se retrage din firma care organizează cel mai mare festival de muzică din România.

Avocații acestuia au transmis printr-un comunicat că fondatorul UNTOLD respinge categoric acuzațiile aduse în presa clujeană, chiar dacă victimele au depus plângere.

„Bogdan Buta respinge cu fermitate acuzaţiile aduse în media cu privire la pretinse fapte ce ar fi avut loc în urmă cu trei ani. Pe baza informaţiilor pe care le deţinem, am decis să acţionăm în justiţie toate persoanele care, prin afirmaţii defăimătoare, afectează imaginea, dreptul la demnitate şi viaţa privată ale lui Bogdan Buta”, se arată în comunicatul transmis de avocații bărbatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”
20:10 - Elena Lasconi, „reacție la cald” după decizia CCR: „Interdicția de a candida dată Dianei Șoșoacă pare la prima vedere un vis împlinit pentru domnul Marcel Ciolacu” (VIDEO)
19:55 - Volodimir Zelenski spune că le va prezenta aliaților „Planul Victoriei” pentru „un final just al războiului cu Rusia”. Reuniune la Baza Ramstein din Germania
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Decizia este definitivă