Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării cu premii și a rămas blocat: „A fost incredibil cât de repede a urcat acolo” (VIDEO)

Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării cu premii și a rămas blocat: „A fost incredibil cât de repede a urcat acolo” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video

Poliția australiană a salvat sâmbătă, 27 ianuarie, un băiețel care a rămas blocat într-o mașină cu jucării de pluș la un centru comercial în suburbia Capalaba din Brisbane, notează cbsnews.com.

Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini cu jucării

Ethan, în vârstă de trei ani, s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării din Queensland, Australia. Tatăl acestuia, Timothy Hopper, a declarat că fiul său se juca înainte să-l scape din vedere.

„Nu am avut nicio șansă să reacționez la asta, a fost incredibil cât de repede a urcat acolo”, a spus bărbatul.

Videoclipul incidentului postat pe rețelele de socializare de departamentul de poliție din Queensland îl arată pe copil cum stă în mijlocul animalelor de pluș.

snuck into a box of stuffed toys at a mall in Queensland, Australia.

Băiețelul a fost salvat de polițiști

Poliția a precizat că Ethan a urcat „în căutarea premiului suprem”, dar apoi nu a mai putut ieși.

Membrii familiei l-au instruit pe micuț să se mute în colțul îndepărtat al mașinii și să-și acopere ochii, în timp ce ofițerii spărgeau sticla pentru a-l elibera.

După ce copilul a fost salvat și întors la părinți, un ofițer a glumit: „Ați câștigat un premiu, pe care îl doriți?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii