Cum a reacționat Elena Merișoreanu după a fost criticată din cauza operațiilor estetice / La ce intervenție a apelat cunoscuta artistă

Cum a reacționat Elena Merișoreanu după a fost criticată din cauza operațiilor estetice / La ce intervenție a apelat cunoscuta artistă
Foto: facebook / Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate și iubite artiste de muzică populară din România. Nu de mult, ea a luat decizia de a-și face o nouă intervenție estetică. Decizia i-a fost atât lăudată, cât și criticată. Iată ce le-a răspuns răutăcioșilor.

Elena Merioșeanu, interesată de aspectul ei fizic mai mult ca niciodată

Celebra artistă de muzică populară a mărturisit că are grijă de felul în care arată, iar în ultima perioadă a decis să apeleze chiar și la intervențiile estetice. Ultima dată când a ajuns pe scaunul medicului estetician, Elena Merișoreanu și-a făcut blefaroplastie. Ea a mai mărturisit că operațiile estetice nu sunt făcute doar pentru tineri și chiar apreciază persoanele care se îngrijesc.

„Normal că țin la aspectul fizic, asta întotdeauna mi-a plăcut. Mai ales că noi suntem pe scenă, ne vede lumea pe stradă, trebuie să arătăm bine. Cabinetele astea estetice nu sunt făcute doar pentru cei tineri. Eu admir pe toată lumea care și-a făcut câte ceva.

Operații nu am făcut și nici nu o să fac, doar mici intervenții, cu acid hialuronic, sânii mi i-a dat Dumnezeu, buzele sunt mari de când eram mică, mi se spunea buzată, așa că acum mi-am făcut blefaroplastie.

Sunt puțin vânătă, mâine merg să îmi scoată firele. Răutăcioșilor le transmit să aibă parte de bine, să nu uite că în primul rând trebuie să ne simțim noi bine. Cei care își dau cu părerea niciodată nu o să fie toți pentru, sunt și contra. Eu nu le doresc decât numai bine”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru WOWbiz.

Celebra artistă de muzică populară, înșelată de soț

În decembrie anul trecut, Elena Merișoreanu a povestit momentul în care a aflat cum o înșală soțul ei. Celebra artistă a povestit că într-o zi, Viorel Croitoru a luat-o pe prietena ei de la ansamblu cu mașina, lucru care i s-a părut normal. Când a ajuns acasă, Elena a văzut că la vitrină un detaliu era diferit, ceea ce numai o femeie putea să facă.

„Într-o zi, coboară liftul, eu așteptam. Cine coboară din lift? Ea. Zic: Fată, ești nebună? Tu nu vii să mă vezi? Ți-am adus un cadou. Când a văzut că o iau în brațe, o fi zis: Stai, că nu știe nimic. Și zic: Vii mâine pe la mine, că a venit sora mea din Ardeal și a făcut ciorbă de vițe”, a povestit artista.

„Stăteam în salon. La un moment dat, i-am spus: Ție nu ți-e rușine? Tu, prietena mea, te iei cu bărbatul meu? Te arunc în gârlă! Mă duc pe Dâmbovița și te arunc acolo. S-a înnegrit la față, că eu venisem din bucătărie și aveam un cuțit mare în mână. Zic: Praf te fac!

S-a albit, s-a înnegrit, n-a mai putut să vorbească. La un moment dat, s-a ridicat în picioare și a zis: Știi ceva? Omoară-mă, taie-mă, fă ce vrei! Eu ți-am ținut bărbatul. Ți-am întreținut casa, l-am călcat, spălat. Dacă îl lua alta, îl lua de tot. Eu ți l-am păstrat cum l-ai lăsat.

Am luat-o în brațe, ne-am pupat și în ziua de astăzi suntem prietene. Nu i-am spus o vorbă lui bărbatul meu. Probabil a aflat, dar n-am avut această discuție”, a mai povestit Elena Merișoreanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`