În grija cui a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif: „Este precum copilul nostru”

În grija cui a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif: „Este precum copilul nostru”
Sursa Foto: Facebook/ Dorian Popa

Dorian Popa se numără printre cei mai urmăriți artiști de la noi. În vârstă de 35 de ani, influencerul a format un cuplu timp de 11 ani de zile cu Babs, pe numele său real Claudia Iosif, însă în luna noiembrie a anului trecut a anunțat că au decis să pună punct relației.

La cine a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs

După separarea acestora, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat cu Cheluțu și la cine a rămas patrupedul. Pentru Dorian Popa și Claudia Iosif câinele a fost mereu considerat un membru al familiei.

De curând, artistul a ținut să facă lumină în acest caz și a dezvăluit cine are grijă acum de acesta.

„Cheluțu este când la mine, când la ea, este precum copilul nostru. Ar fi fost penibil să nu ne înțelegem bine, având în vedere că trebuie să îl dăm pe Cheluțu de la unul la altul. Ce era, să ne înjurăm când Cheluțu pleca de la unul la altul”, a spus Dorian Popa, notează ciao.ro.

Dorian Popa, despre prietenia dintre el și Claudia Iosif

Într-o discuție sinceră cu Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste”, Dorian Popa a fost mai sincer ca niciodată și dezvăluit în ce relații a rămas cu fosta lui iubită după despărțire.

„Eu cred că poate să existe prietenie. Poate nu e prietenia aia la cataramă, dar un soi de amiciție, bazată pe respect și pe anii ăia mulți care s-au consumat între două entități trebuie să existe.

Ar fi penibil acum să vin să spun că lucrurile s-au terminat ca-n basme, nu s-au terminat ca în basme, dar asta nu înseamnă că după ce am realizat că s-au terminat nu putem să nu ne scuturăm un pic, să ne dăm două palme și să spunem dacă s-au terminat, de ce să continuăm?”, a susținut acesta, notează spynews.ro.

De asemenea, artistul a ținut să mai precizeze că el și partenera lui au trecut de-a lungul anilor prin schimbări majore, ba mai mult niciunul din ei nu a forțat o posibilă împăcare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)